Vegyünk példának pár igazi klasszikust. Olyan hirdetőket, akik egy kampányt éveken keresztül magas színvonalon tudtak tartani. Ők vajon változtattak?

A Kinder 1968 és 2019 között 9 alkalommal változtatta meg a csomagoláson lévő kreatív tartalmat. Egy rendkívül eredményes kampány, ami 9 alkalommal hozott “vérfrissítést” a cégnek.

Egy helyben maradni sok esetben rosszabb, mint rossz irányba tartani. Azzal ha rossz irányba indultál, legalább gazdagabb lettél tapasztalatokkal és adatokkal amelyeket a későbbiekben fel lehet majd használni.

Ami ma sikeres, lehet, hogy 1 hónap múlva fele eredményekkel sem teljesít. A jól teljesítő kampányokat érdemes az utolsó szálig learatni, viszont amint befejeződött a munka tovább kell haladni. Amikor érezhető, hogy egy kampány elérte a teljesítőképességének csúcsát, már éberen kell gondolkodni a következő lépésekről. Ez alatt nem azt értem, hogy el kell dobni az eddigi munkát, hanem fejleszteni és apró változtatásokat végezni. Ezek a változtatások nem csak új lehetőségeket nyitnak meg, hanem a közönség pontosabb megértését is segítik.

Érezni a különbséget a csapongás és az egy helyben toporgás között különleges készség. Az esetek nagy részében egy hirdetésről 2-3 hét alatt meg lehet mondani, hogy mekkora potenciál rejlik benne. Légy nyitott változni és változtatni.

hu_HUHungarian

Ingyenes Konzultáció foglalás