MAXOLD ki E-COMMERCE cégedet, adatvezérelt hirdetésekkel

Szerinted termelhetnének többet a hirdetéseid?

Miért állnak sorban a cégek hozzánk?

Új dimenzió az online hirdetésben:

Júniusban kezdtünk együtt dolgozni egy horgász webshopbal, ahol a célunk az volt, hogy növeljük az online bevételüket. Ennek érdekében két fő eszközt vettünk igénybe: a Meta (korábban Facebook) és a Google hirdetéseit. A hirdetések tervezésénél és megvalósításánál egyszerű, de hatékony módszereket alkalmaztunk, hogy mindenki számára érthető és követhető legyen a folyamat. A hirdetési stratégiánk eredményeként mindössze hat hét alatt jelentős bevételnövekedést értünk el: a Google hirdetéseken keresztül realizált bevétele 10 ezer forintról 612 ezer forintra nőtt. Ez a példa remekül mutatja, hogy a megfelelően megtervezett és végrehajtott online hirdetési stratégiák milyen erőteljes hatással bírnak a webshopok bevételeinek növelésében.

Kockázatmentes Adatvezérelt Hirdetések:

Szolgáltatásunk egyedi, a garanciánk egyszerű. Ha nem szállítunk eredményt, ingyen dolgozunk. Ezt hívjuk Rizikómentes Adatvezérelt Hirdetéskezelésnek.

Lépések, melyek AT4 Digital ügyféllé tesznek

1.

ISMERKEDÉS

Egy ingyenes konzultáción kiderítjük, valóban rendelkezel-e azokkal a kritériumokkal, melyeknek köszönhetően megnyithatjuk számodra a garantált eredmények szelencéjét.

2.

HITELESÍTÉS

Ha készen állsz egy ilyen lépésre, adunk egy kérdőívet, és egy részletgazdag auditot, mely elengedhetetlen alapja a sikeres együttműködésnek. Átnézzük a kapott eredményeket és e-papírra vetjük a kockázatmentes ajánlatunkat.

3.

TERVEZÉS

Itt már rábólintottál a profit-gejzír előidézésére, így az auditod is ingyen volt. Ezután megkezdjük a tervezési folyamatokat. Vigyázat, a gondosan megtervezett közös munka eredménye kirobbanó lesz!

4.

KUTATÁS

Professzionális módon gatyába rázzuk, és adatvezéreltté tesszük a hirdetéseidet. A rendszeres egyeztetéseinkből optimalizáljuk a stratégiánkat, így tudni fogjuk, hogyan érhetünk el még nagyobb eredményeket.

5.

KIÚT

Mi hozzuk neked a profitnövelést és a mega-giga kampányokat, te pedig a felszabadult idődben foglalkozhatsz céged fejlesztésével, vezetésével vagy amivel csak akarsz.

Kizárólag adatvezérelt PPC-vel foglalkozunk.
Ebbe az alábbiak NEM tartoznak bele.

Social média kezelés

Kreatív készítés

Szövegírás

Instagram-posztok

TikTok-videók

Az AT4 Digital csapata

Ádám

Business Operations
"A Biznisz Szamuráj"

Pali

Marketing Analytics
"Az Adatőrült"

Geri

Full Stack Development

"A Webmágus"

Márk

Sales & Client Relations

"PR és Sales Huszár"

Samu

Performance Marketing

"A Kampány Kalóz"

GY.I.K.

Adatvezérelt működésnek azt nevezzük, mikor adatok alapján egy cég, a piac változásaira adható válaszreakcióját, a lehető leggyorsabban feldolgozzuk és adaptáljuk. Nem jósolunk, hanem azonnal reagálunk. A működésünkben a Mit? Miért? és Mikor? kérdések kulcsszerepet játszanak. Ezeket különböző metodikákkal vizsgáljuk, és minden esetben, eredményes választ adunk rájuk.

A piac és a vásárlók (vagy vásárlói viselkedés) napi szinten változik. Ami ma trendi volt, az holnap már senkit nem érdekel. Az a kampány ami eddig működött, lehet 2 nap múlva már égeti a pénzedet.. Az adatvezéreltség a hirdetési területen átfordítja a szerencsejátékot egy kiszámítható befektetéssé, a véletlenszerű sikereket, tervezett megtérüléssé. Itt nem csak hirdetünk hanem szisztematikusan forgalmat vásárolunk.

A legnagyobb eredményt, webáruházakkal való közös munkáink során tudunk szállítani, így kizárólag ezekre fókuszálunk.

Mindenekelőtt, jelenleg is napi szinten működő, forgalmat generáló weboldallal. Ez lehet Woocommerce, Shopify, Shoprenter, Unas, Laravel, Wix. Valamint a weboldal és a Google Analytics GA4-es verziójának összekötésével, hogy minél több adatot tudjunk átszívni a kimutatásokba.

Abban az esetben éri meg adatvezérelt hirdetéskezeléssel működni, ha a céged évek óta sikeresen működik az online értékesítésben, valamint szeretnéd a cégedbe áramló adatmennyiséget, profitra, bevételre vagy egyéb célok megvalósítására felhasználni. Gondoltál már arra, hogy ez lehetséges?

Minden együttműködésünket előre meghatározott időszakra építjük fel. Ez semlegesíti a hosszú távú, bonyolult formában megkötött szerződéseket és az azokból származó kötelezettségeket. Az értékes adatok alapján elkészített hirdetési stratégiád új kapukat fog megnyitni számodra. Ez nem csak a profitra és bevételre értendő, de segít még inkább megismerni a célközönségedet és annak viselkedését, melyekből automatikusan következhet a hosszú távú eredményesség is.

Amennyiben felébred benned a fejlődés iránti vágy és elkezdesz velünk dolgozni, úgy a szerződésben meghatározott ideig folyamatosan a rendelkezésedre állunk. A kimutatásokat, stratégiákat, eredményeket, átlátható módon közöljük veled ez idő alatt, így pontosan tudni fogod, hogy milyen sikerességgel haladnak előre a céged számai.

Természetesen. A közös munkánk időtartamára 100%-os garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy amennyiben az előre megbeszélt célokat nem tudjuk teljesíteni az együttműködési idő alatt, úgy ingyen dolgoztunk és semmilyen extra -apróbetűs- díjat nem kérünk Tőled.

  • Kapcsolatfelvétel után, egy audit meetingre invitálunk Téged. Itt a cégvezetőkkel és a munkában illetékes személyekkel fogsz-fogtok találkozni (nyugodtan hozd magaddal a marketingesedet vagy aki segít Neked az operatív munkákban). A hívásban ismertetjük a közös együttműködésünk pontos menetét, illetve azt is, hogy az értékes adataid hogyan szolgálhatják a céged további fejlődését.
  • Megállapodást követően, egy auditot végzünk a belsős marketing működésedben. Felmérjük az eddig kihasználatlan területek potenciális lehetőségeit, a lehetséges fejlődés mértékét és összegezzük a szükséges folyamatokat.
  • Az itt kapott eredményeket egy hívásban vagy személyesen prezentáljuk Neked. Megmutatjuk, hogyan is tudnál még nagyobbat fejlődni az adatvezérelt hirdetési stratégiának köszönhetően.
  • Amennyiben megállapodunk a közös együttműködésben, úgy elkészítjük a szerződést és belevetjük magunkat a munkába, hogy ezen rövid idő alatt, minél többet kihozhassunk a cégedből.

Két lehetőséged van a kapcsolat felvételre.

  1. Töltsd ki ezt a formot, ha szeretnéd, hogy felvegyük veled a kapcsolatot.
  2. Írj nekünk emailt az sales@at4digital.com címre, melyben feltünteted a telefonszámodat, hogy minél hamarabb és gyorsabban tudjunk egyeztetni.

Esettanulmányainkért iratkozz fel hírlevelünkre

Foglalkozz nyugodtan a cégfejlesztéssel és hagyd a stresszes hirdetéseket. Itt jó kezekben vagy.

OMI Ázsia Bisztró
Tovább olvasom
Az OMI Ázsia Bisztró mostanra sok ember fejében ott van, ha minőségi vietnámi étteremről van szó. A közös együttműködést a marketing stratégiánk újraépítésével, finomhangolásával indítottuk. Itt ötleteket és tanácsokat kaptam az AT4-tól a megnyerő kommunikáció kiépítésére. Ezen felül a hirdetéseinket átvették és a mai napig folyamatosan optimalizálják. A sikeres munkának a gyümölcse egy új OMI étterem lett Gödöllőn. Remélem még sokáig együtt fogunk dolgozni. - TuAn - OMI Ázsia Bisztró tulajdonosa
Vivien Vance
Tovább olvasom
Teljesen őszinték leszünk. Az AT4 Digital csapata az egyenes és korrekt hozzáállásukkal, sokkal többet adtak, mint azt az elején gondoltuk. A részletes, napról-napra elérhető kimutatásaiknak köszönhetően, hatékonyabbá tettük a belső operatív munkameneteinket. Sikerült kidolgozniuk egy olyan adatvezérelt stratégiát, mellyel dinamikusan növelhettük a hazai és nemzetközi értékesítéseinket is. Bátran ajánljuk másnak is a velük való közös munkát. - A Vivien Vance vezetősége
hu_HUHungarian

Ingyenes Konzultáció foglalás

Ezzel nagyon kevesen vannak így, gratulálunk! További hasonló sikereket kívánunk az online marketingedben.

Üdv: AT4 Digital csapata

Eleged van az idő és pénzpocsékolásból?

Foglalj ingyenes konzultációt és skálázd a céged sikeresen!

Ingyenes konzultációt kérek

Adatvezérelt hirdetéskezelés