Amikor egy érdeklődő megkérdezi, hogy miért lépjen Veled üzleti kapcsolatba, akkor valószínűleg megvan a bevett séma, amit ilyenkor lehet vagy kell mondani. Viszont, ebben a helyzetben a saját érdekeidet próbálod mindenáron érvényesíteni vagy belehelyezkedsz a másikéba is?

Tudsz a termékedről/szolgáltatásodról őszintén beszélni?

Nagy jelentőséggel bír, amikor egy kampány indulásakor a cím vagy kezdősor határtalanul vonzza a kattintásokat, azaz hatásvadász. Ezek az érdeklődések nagyon jól mutatnak az eredményekben és az egész csapatnak egy gyors instant visszaigazolást ad. Viszont ami ennél sokkal fontosabb kérdés:

Megéri -e “hatásvadászkodni?”

Minden kattintással létrejön egy bizalmi helyzet, egy elvárás a vevő részéről. Ennek a folyamatnak a beteljesülése kulcsfontosságú. Ha egymásra talál a vevő és a termék/szolgáltatás, akkor mindenki boldog és lehet nyitni a pezsgőket.

De mi van akkor, ha nem?

Mi van akkor ha a vevő úgy érzi, hogy át lett verve. Nem csak a márkával kapcsolatban veszítheti el a bizalmát, de a hirdetésen keresztül történő vásárlás is lejjebb kerül a bizalmi létrán. Tehát azzal, hogy rövid távú kattintás áradatot akar magának szerezni valaki, nem csak a saját jelenlegi helyzetét teszi kockára, hanem a jövőbeli lehetőségeit is. Azt már ne is említsük, hogy a piacra milyen hatással van.

hu_HUHungarian

Ingyenes Konzultáció foglalás