Ha mindenki meg van elégedve az áraddal, akkor azzal valami baj van. Szükség van a kellemetlenkedőkre, hiszen ők adnak rugalmasságot a piaci áraknak.

Azért engedsz az áraidból, mert felesleged van és szeretnél tőle megszabadulni, vagy azért, mert nincsen aki az eredeti áron vásárolna Tőled?

Ha a második csoportot erősíted, akkor egy olyan rossz hírrel kell szembenézned, hogy a problémád hosszú távon valószínűleg még mindig megoldatlan. Az árengedménnyel nem a terméked felé növekszik az érdeklődés, hanem bekapcsol egy birtoklási vágy a vevőidnél. Egy érzés, hogy ők most kimaradnak valamiből, ha nem hozzák meg ezt az “okos” döntést. Ezt itt már nem a termékről szól, hanem egy reakció egy helyzetre.

A leárazás egy jó “csali”, de mi lesz a következő hónapban? Megint egy akció, amit nem lehet kihagyni?

Sajnos elég valószínű, hogy vásárlók bizalma a harmadik “akciós futam” után összetörik. Lehet bármennyire jó a termék, ha nincs mögötte bizalom, akkor elvész az erő, ami a vásárlás megismételésére bátorítaná az érdeklődőt.

A hirdetés egy olyan eszköz ami lehetővé teszi számodra, hogy megtaláld azokat a vevőket, akiket tényleg érdekel amivel foglalkozol. Akik fontosnak tartják a brand-edet, értékelik a terméked és nem utolsó sorban hajlandóak fizetni azért, amit csinálsz.

Ne te rohanj a vevők után, hanem találd meg azokat, akik önszántukból követnek Téged.

hu_HUHungarian

Ingyenes Konzultáció foglalás